Güroymaklı Öğretmenin İlk Şiir Kitabı Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Güroymaklı Öğretmenin İlk Şiir Kitabı Çıktı

17.05.2018 17:16

Güroymak ilçesinde yaşayan ve özel bir rehabilitasyon merkezinde öğretmenlik yapan şair Nimetullah Ökçetekin, 90 şiirden oluşan bir kitap bastırdı.

Güroymak ilçesinde yaşayan ve özel bir rehabilitasyon merkezinde öğretmenlik yapan şair Nimetullah Ökçetekin, 90 şiirden oluşan bir kitap bastırdı.

Ökçetekin, yaptığı açıklamada, şiir kitabının 112 sayfadan oluştuğunu ve ortaokul yıllarından beri şiir yazdığını söyledi.

Lise yıllarında şiir yazma hevesinin giderek arttığını ifade eden Ökçetekin, şöyle konuştu:

"Kitap oluşturma fikrim ise üniversite yıllarında oluştu. Bir yandan eğitim hayatımı sürdürürken bir yandan da yazmaya devam ediyordum. Üniversitenin sonlarına doğru yetmişten fazla şiir yazdım. Üniversiteden sonra da yazmaya devam ettim. 'Tuhaf Düşler Sokağ"ı adlı kitabımı bastırdım. İnsan kendisinde bir yetenek olduğunu düşünüyorsa o yeteneğini sonuna kadar kullanması gerekiyor. Özgün cümleler yazmak, sıra dışı eserler meydana getirmek de benim en güzel hayalim oldu. Çok şükür hayallerimden birini gerçekleştirdim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güroymaklı Öğretmenin İlk Şiir Kitabı Çıktı - Son Dakika


Advertisement