Gürsulu Öğrenciler " İyilik Kahramanları"nı İzledi - Son Dakika
Güncel

Gürsulu Öğrenciler " İyilik Kahramanları"nı İzledi

Gürsulu Öğrenciler " İyilik Kahramanları"nı İzledi

Gürsu Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, ilçedeki okulların 4. sınıf öğrencileri için " İyilik Kahramanları " adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

10.12.2012 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Sanat Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen " İyilik Kahramanları " adlı oyunda, insana yakışan manevi değerler vurgulandı ve öğrencilere bu değerlerin önemi anlatıldı.

Gürsu Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde, 80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Salonu' nda, üç gün süresince sahnelenen oyunu, İsabey Yüksel Bodur, Atatürk, Hacı Huriye Tinç, Ali Firdevs Lizör, Mehmet Akif Ersoy, Hamdi Çalış, 80. Yıl Cumhuriyet, Zafer ve Adaköy Ateş Sarıbal İlöğretim Okulları' nda okuyan öğrenciler izledi.

Belediye olarak, Gürsu' da kültür-sanat etkinliklerinin gerçekleştirilmesine büyük önem verdiklerini vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, " Hemşehrilerimize, ilçemiz sınırlarında sosyal aktivitelere katılma imkanı sunmak amacıyla birçok kültür-sanat etkinliği gerçekleştirmekteyiz. Öğrencilerimizin sosyal yaşama dahil olmaları için düzenlenen etkinliklerimiz kapsamında, üç gün boyunca sahnelenen tiyatro oyunuyla, çocuklarımızın ufkunun açılmasına katkı sağlamış olduk. Hiç tiyatroya gitmeyen öğrencilerimizi de tiyatroyla tanıştırmış olduk " dedi.

Bursa Sanat Tiyatrosu Genel Koordinatörü Semih Özkan da, öğrencilerin tiyatroya olan ilgilerinin ekip olarak kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsulu Öğrenciler ' İyilik Kahramanları'nı İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement