"Güzel Konuşun" - Son Dakika
Güncel

"Güzel Konuşun"

"Güzel Konuşun"

8 Mart günü konunun uzmanı Güler Kazmacı, "Temel Diksiyon ve Güzel Konuşma"" tekniklerini anlatacak.

07.03.2016 14:18  Güncelleme: 14:22

MetroCity , "Trafiğe Kalma, Eğitime Kal" etkinliği ile 3 ay boyunca her Salı günü, trafiğin en yoğun olduğu, 18.30-20.30 saatleri arasında, her hafta farklı bir tema ile başlattığı ücretsiz eğitim programları artan bir ilgiyle devam ediyor.

"Düzelmeyecek hiç bir konuşma kusuru yoktur" diyen Kazmacı, eğitimde, olmazsa olmaz olan temel diksiyon ve konuşmanın tam olarak anlaşılır olması, kelimelerin yutup yuvarlanmadan konuşulması olan Artikülasyon tekniklerini öğretecek.

Karşınızdaki kişilerde etki ve önemseme yaratmak için, "Doğru ve Güzel Ses Tekniği" , farklı ses kullanımlarıyla yanlış anlaşılmaktan kurtulmak, duygu ya da düşünceleri daha ikna edici ve daha etkili ifade etmek, sesi daha saygı ve sevgi yaratıcı kullanmayı öğrenmek için , "Tonlama ve Vurgulama" teknikleri de program içeriğinde yer alacak.

Eğitimlere katılmak için üç ay boyunca 300 Liralık alışveriş yapmak yeterli!

Üç ay sürecek eğitimlere katılmak isteyenler için, bu süreç içinde MetroCity AVM içindeki mağazalardan toplam 300TL'lik alış veriş yaptıklarını belirtmeleri yeterli olacak.

MetroCity'nin başlattığı "Trafiğe Kalma, Eğitime Kal" etkinliği ile profesyonellerin, bu geliştirici eğitimlerle zamanı daha verimli değerlendirmeleri, başka şirket çalışanları ile tanışmaları ve sosyalleşmeleri de amaçlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Güzel Konuşun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement