Güzelliğe Adanmış Saç Bakım Sanatı - Son Dakika
Güncel

Güzelliğe Adanmış Saç Bakım Sanatı

Güzelliğe Adanmış Saç Bakım Sanatı

Geçmişten bugüne taşınan klasikleşmiş Kérastase lüksü artık tüm ihtişamıyla online dünyada devam ediyor.

20.11.2012 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÜZELLİĞE ADANMIŞ SAÇ BAKIM SANATINI 'KÉRASTASE GÜNLÜĞÜ'NDE KEŞFEDİN!

Kérastase'nin yeni blogu, Kérastase Günlüğü'nde, saç bakımı, yaşama dair trendler, uzman tavsiyeleri, stil önerileri ve Kérastase'nin lüks dünyasına dair merak ettiğiniz tüm yenilikleri bulmak mümkün. Ayrıca önümüzdeki günlerde yer alacak ünlü isimler ve konuk blogger yazılarıyla, Kérastase Günlüğü'nü oldukça hareketli günler bekliyor...

CEYLAN ÇAPA GÜZELLİK SIRLARINI KÉRASTASE GÜNLÜĞÜ'NDE PAYLAŞIYOR.

İlk süpriz, doğal ve ışıltılı saçlarıyla herkesi kendine hayran bırakan Ceylan Çapa'dan!

Son dönemde güzelliği ve tarzıyla dikkat çeken Ceylan Çapa, hayata dair en yeni trendleri ve güzellik sırlarını Kérastase Günlüğü'nde paylaşıyor. Ceylan Çapa, ilk blog yazısında Kérastase'nin yeni serisi Cristalliste ile kristal ışıltısı kazanan saçlarının sırrını anlatıyor.

Sıvı Işık Kompleksi ile özel olarak geliştirilmiş Cristalliste serisi, içeriğindeki yeni nesil temizleyiciler ve ekolojik bakım maddeleri ile saçlara köklerden uçlara kadar hafiflik, ipeksi dokunuş ve ışıltı kazandırıyor. Cristalliste serisi, yağlı saç kökleri ve hassaslaşmış saç uçlarına yönelik özel olarak geliştirilmiş teknolojisi ile saç kökü ve saç tellerinin esnekliğini, ışığını ve canlılığını sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güzelliğe Adanmış Saç Bakım Sanatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement