Hacı Aysu Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Hacı Aysu Seçim Sonuçları

Hacı Aysu Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Haymana belediye başkan adayı olan Hacı Aysu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Haymana belediye başkan adayı olan Hacı Aysu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Ankara Haymana ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Hacı Aysu isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Ankara Haymana adayı Hacı Aysu kimdir? CHP Ankara Haymana adayı Hacı Aysu yüzde kaç oy aldı?

Hacı Aysu Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Ankara Haymana belediye başkan adayı olarak gösterilen Hacı Aysu Haymana ilçesinde % 21,85 oranında oy almıştır. Haymana ilçesinde % 21,85 oranında oy olan Hacı Aysu adlı CHP adayı toplamda 5.966 adet oy sayısına ulaştı.

Hacı Aysu Kimdir?

Hacı Aysu Seçim Sonuçları

Hacı Aysu, 1965 yılında Haymana'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Haymana'da tamamlayan Aysu, askerlik görevini yaptıktan sonra Haymana Pancar Şefliğinde çalıştı. İnşaat sektöründe kendi firmasını kurduktan sonra iş hayatına atılan Aysu, 2001-2009 yılları arasında Ak Parti'nin Haymana Kurucu İlçe Başkanı olarak 2 dönem İlçe Başkanlığı ve 2009-2014 yıllarında Ak Parti'den Haymana Belediye Başkanlığı yaptı. Hacı Aysu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP'ye geçti ve CHP'nin Haymana Belediye Başkan Adayı gösterildi.
Evli olan Hacı Aysu, ikiz çocuk babası ve 1 torun sahibi.

Ankara Haymana ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Hacı Aysu Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement