Hak-Par Genel Başkanı Demir'in Hayatını Kaybetmesi - Son Dakika
Güncel

Hak-Par Genel Başkanı Demir'in Hayatını Kaybetmesi

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanı Fehmi Demir'in hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, Kürt halkının gönlünde samimi ve demokratik mücadelesiyle yer bulan Demir'in siyasetçi kimliğiyle mücadelesini demokratik yollarla ve sadece siyaset zemininde sürdürmesinin herkese örnek olmasını umduğunu bildirdi.

26.10.2015 18:56

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanı Fehmi Demir'in hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, Kürt halkının gönlünde samimi ve demokratik mücadelesiyle yer bulan Demir'in siyasetçi kimliğiyle mücadelesini demokratik yollarla ve sadece siyaset zemininde sürdürmesinin herkese örnek olmasını umduğunu bildirdi.

Arınç, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında yer verdiği taziye mesajında, Demir'in elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Demir'e rahmet, ailesine, parti camiasına, sevenlerine başsağlığı ve sabır dileyen Arınç, şunları kaydetti:

"Merhum Sayın Fehmi Demir uzun yıllardır tanıdığım, Sayın Kemal Burkay ve Sayın Bayram Bozyel gibi Kürt siyasetini temsil etmiş, Kürt halkının gönlünde samimi ve demokratik mücadelesiyle yer bulmuş bir isimdi. Siyasetçi kimliğiyle mücadelesini demokratik yollarla ve sadece siyaset zemininde sürdürmüş olmasının herkese örnek olmasını umuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hak-Par Genel Başkanı Demir'in Hayatını Kaybetmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement