Hakkari'de Aram Pansiyon Cafe Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Aram Pansiyon Cafe Hizmete Açıldı

Hakkari\'de Aram Pansiyon Cafe Hizmete Açıldı

Hakkari Merkez'de 80 kişilik bayan pansiyonu ve pansiyona bağlı cafe düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

27.10.2013 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aram Pansiyon ve Cafe Aram hizmete girdi. Avukat Sabahattin Demir, İsmail Sihat ve Kazım Demir'in girişimleri ile Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Hakkari Belediyesi karşısında açılan Aram Pansiyonu ve Gökhan Aşkan tarafından işletilecek olan pansiyona bağlı Cafe Aram düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılışa Hakkari Belediye Başkan Vekili Abdullah Kılınç, BDP Merkez İlçe Başkanı Aliye Timur, HDP Hakkari İl Eşbaşkanı Rahmi Temel, BDP İl örgütü çalışanları, belediye başkan yardımcıları, HATSO Meclis Başkanı Nazım Demir, Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdülbaki Aydın, Hakkari Doğa Eğitim, Kültür, Sanat Kadın Derneği (HASKAD) Başkanı Gülşen Güler ve çok sayıda davetli katıldı.

İşyerinin açılış kurdelesi Belediye Başkan Vekili Abdullah Kılınç tarafından kesilirken, burada kısa bir açıklama yapan başkan vekili Kılınç, genç girişimcilerin açtığı işyerinin hayırlı olmasını diledi.

İnsana hizmet etme gayesi ile Aram Pansiyon'unu açtıklarını ifade eden girişimci Avukat Sabahattin Demir, "Güven, huzur ve nezih bir ortamda hizmet etmek amacıyla bu pansiyonu açtık. 80 kişilik kapasiteye sahip olan pansiyonumuzda 6 kişi istihdam edilecek" dedi.

Pansiyon bünyesinde açılan Cafe Aram'ın İşletmecisi Gökhan Aşkan ise 7 kişiyi istihdam edecekleri cafede, soğuk, sıcak içecekler, tatlı çeşitleri ve her türlü yemek çeşitlerinin bulunduğunu belirtti. Aram Pansiyon ve Cafe'nin açılış töreni verilen ikramın ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hakkari'de Aram Pansiyon Cafe Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement