Hakkari'de Kar Altında Su Arıza Çalışması - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Kar Altında Su Arıza Çalışması

Hakkari\'de Kar Altında Su Arıza Çalışması

Hakkari'nin karadağ bölgesinde içme suyu ishale hattında meydana gelen arıza nedeniyle, kent merkezinin bazı mahallelerine 3 gündür su verilemiyor.

14.04.2015 13:04

Hakkari'nin karadağ bölgesinde içme suyu ishale hattında meydana gelen arıza nedeniyle, kent merkezinin bazı mahallelerine 3 gündür su verilemiyor. Bunun üzerine belediye ekipleri, kar kalınlığının yer yer 2 metreyi aştığı bölgede iş makineleriyle çalışma başlattı.

Kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta olan ve 3 bin rakımlı Karadağ'da halen kar altında bulunan içme suyu hattındaki arızanın giderilmesi için yoğun bir çalışma başlatıldı. 3 iş makinasıyla bölgeye giden ekiplere, Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Behçet Kanat, Belediye Encümenleri, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri de eşlik etti. Konu ile ilgili açıklama yapan Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Behçet Kanat, meydana gelen arıza nedeniyle 3 gündür su verilmemesinden dolayı Hakkari halkından özür dilediklerini söyledi.

Kanat, arızanın giderilmesi için ekiplerin yoğun bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Ancak hem kış mevsiminden kalan karlar, hem de son günlerde bölgede yaşanan yağışlar ile birlikte arıza bölgesinde metreleri bulan kar nedeniyle buraya ulaşmada ciddi sıkıntılar yaşamaktayız. Bu arada, bölgede yaşanan olumsuz hava koşulları yer yer çalışmalarımızı engellemekte, ancak tüm olumsuz koşullara rağmen yaşanan arızanın giderilmesine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Kar Altında Su Arıza Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement