Halil Önge Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Halil Önge Seçim Sonuçları

Halil Önge Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde MHP Sivas Gölova belediye başkan adayı olan Halil Önge isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:07

31 Mart seçimlerinde MHP Sivas Gölova belediye başkan adayı olan Halil Önge isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Sivas Gölova ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Halil Önge isimli MHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde MHP Sivas Gölova adayı Halil Önge kimdir? MHP Sivas Gölova adayı Halil Önge yüzde kaç oy aldı?

Halil Önge Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde MHP Sivas Gölova belediye başkan adayı olarak gösterilen Halil Önge Gölova ilçesinde % 64,91 oranında oy almıştır. Gölova ilçesinde % 64,91 oranında oy olan Halil Önge adlı MHP adayı toplamda 505 adet oy sayısına ulaştı.

Halil Önge Kimdir?

Halil Önge Seçim Sonuçları

Halil Önge, 1950 yılında Gölova ilçesinde doğdu. İlçe Emniyet Amirliğinde belirli süre mahalle bekçiliği görevi yaptıktan sonra, bu meslekten emekli oldu. Önge, evli ve 4 çocuk babası.

Sivas Gölova ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Halil Önge Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement