Halit Oflaz Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Halit Oflaz Seçim Sonuçları

Halit Oflaz Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Çumra belediye başkan adayı olan Halit Oflaz isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Çumra belediye başkan adayı olan Halit Oflaz isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Çumra ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Halit Oflaz isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Konya Çumra adayı Halit Oflaz kimdir? AK Parti Konya Çumra adayı Halit Oflaz yüzde kaç oy aldı?

Halit Oflaz Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Konya Çumra belediye başkan adayı olarak gösterilen Halit Oflaz Çumra ilçesinde % 67,69 oranında oy almıştır. Çumra ilçesinde % 67,69 oranında oy olan Halit Oflaz adlı AK Parti adayı toplamda 26.922 adet oy sayısına ulaştı.

Halit Oflaz Kimdir?

Halit Oflaz Seçim Sonuçları

Halit Oflaz, 1974 yılında Konya'nın Çumra ilçesinde doğdu. Konya Karatay Lisesi'nden mezun olduktan sonra Anadolu Universitesi Yerel Yönetimler Bölümü'nde ön lisans ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde de lisans eğitimini tamamladı. Çumra Yenisu Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü, Çumra Belediyesi İşletme Müdürülüğü, Antalya Belek Belediyesi İşletme Müdürlüğü ve Selçuklu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde görevler aldı. Oflaz, dört çocuk babasıdır.

Konya Çumra ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Halit Oflaz Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement