Ankara'daki Halk Eğitim Merkezi, Hayat Boyu Öğrenme müdürleri ile Ankara Olgunlaşma Enstitüsü yetkilileri bir araya geldi.
Çeşitli konuların değerlendirilmesi amacıyla Beypazarı ilçesinde bir araya gelen müdür ve yetkililer, AA muhabirlerinin objektifinden Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında yaşananları yansıtan Anadolu Ajansı ve Beypazarı Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen, AA Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisini gezdi.
İlçelerden gelen 28 müdürün katıldığı toplantı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Yalçın Zerdali başkanlığında yapıldı.
Katılımcılar, Beypazarı Halk Eğitim Merkezi salonlarında sürdürülen ipek bürgü, ipek kilim, kök boyalı yün kilim dokuma ile gümüş işleme atölyelerini gezdi.
Son Dakika › Güncel › Halk Eğitim Merkezi Müdürleri Beypazarı'nda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?