Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru
28.03.2017 13:52

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, istikrarın devamı için 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının önemli olduğunu söyledi.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, istikrarın devamı için 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının önemli olduğunu söyledi.

İlçede bir iş yerinin açılışına katılan Eser, açılışta yaptığı konuşmada, iş yeri sahiplerine hayırlı, bereketli kazançlar diledi.

Son dönemde Avrupa ülkelerinin Türkiye karşı tutumunu eleştiren Eser, "Avrupa bizim kararımızı istemiyor. Cumhurbaşkanımızı istemiyor. Avrupa'da Türklerin üstüne baskı kuruluyorlar ki sandığa gitmesin, gitseler bile 'hayır' versinler istiyorlar. Hiç kimse güçlü bir Türkiye istemiyor. Biz bunlara 16 Nisan'da güçlü bir 'evet' ile en güzel cevabı vermiş olacağız." dedi.

Darbe girişimi sırasında şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyen Eser, "Bu coğrafyada hür bağımsız güçlü yaşayabilmemiz için, Anadolu'da bu yönetiminin istikrarı şarttır. 16 Nisan'da inşallah sandığa giderek 'evet' oylarımızı verip devletimizin yanında olduğumuzu göstereceğiz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Eser, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, iş yeri sahibi Mansur Tokgöz ve Tokgöz ailesi kurdeleyi keserek açılışı yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika


Advertisement