Halkın Huzuru İçin Çalışıyoruz" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Halkın Huzuru İçin Çalışıyoruz"

19.10.2018 18:22

Kumluca İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, halkın huzuru için çalıştıklarını söyledi.

Kumluca İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, halkın huzuru için çalıştıklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Doğan, yaptığı açıklamada, Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir komiser, dört komiser yardımcısının tayin edildiğini, geçen mayıs ayında da 10 mahalle bekçisinin müdürlük bünyesinde göreve başladığını bildirdi.

Mahalle bekçilerinin, gece saatlerinde ilçe merkezinde asayişin sağlanmasına önemli katkı sağladığını ifade eden Doğan, şunları kaydetti:

"Kumluca, ülkemizin değişik bölgelerinden gelen sezonluk işçi bölgesidir. Değişen nüfus hareketliliğini kontrol altına almak için daha etkin bir şekilde çalışma yürütüyoruz. Halkın huzuru için çalışıyoruz. İçişleri Bakanlığımızca hazırlanan 100 günlük eylem planı çerçevesinde de Kumluca Emniyet Müdürlüğü olarak yoğun şekilde hem trafik polislerimiz hem de genel hizmet polislerimiz ile trafik denetimleri yapmaktayız. Vatandaşlarımızdan trafik kurallarına azami ölçüde riayet etmelerini özellikle rica ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halkın Huzuru İçin Çalışıyoruz' - Son Dakika


Advertisement