Hamalı Felç Eden Sürücü 3 Yıldır Bulunamadı - Son Dakika
Güncel

Hamalı Felç Eden Sürücü 3 Yıldır Bulunamadı

Hamalı Felç Eden Sürücü 3 Yıldır Bulunamadı

Adana'da 3 yıl önce işyerine giderken otomobil çarpması sonucu felç kalan Mustafa Elkin, kendini yatağa mahkum eden sürücünün yakalanmasını istedi.

21.08.2013 10:33  Güncelleme: 18:45

Adana'da 3 yıl önce motosiklet ile hamallık yaptığı işyerine giderken plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobilin çarpması sonucu felç kalan 27 yaşındaki Mustafa Elkin, kendini yatağa mahkum eden sürücünün yakalanarak adalete hesap vermesini istedi.

Şakirpaşa Caddesi'nde 13 Nisan 2010'da meydana gelen kazada, hamallık yaptığı Sebze Hali'ne motosikletiyle giden Mustafa Elkin'e arkadan gelen bir otomobil çarptı. Plakası alınamayan otomobilin sürücüsü kaçtı. Ağır yaralanan Elkin, götürüldüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde 4 ay süren tedavisinin ardından taburcu edildi; ancak omuriliğinin zarar görmesi nedeniyle felç kaldı.

Doktorların yüzde 96 özürlü raporu verdiği 1 çocuk babası Elkin yatağa mahkum kaldı. Kaza ile ilgili görgü tanığı ve iz elde edemeyen polis, olay yerinde çarpan araçtan dökülen far kırıkları ve cam parçalarını delil olarak toplayıp, soruşturma başlattı. Polisin, Mustafa Elkin'i sakat bırakan aracı ve sürücüsünün kimliğini tespit etmek aylar süren çalışması sonuçsuz kaldı.

Belden aşağısı tutmadığı için hayatının geri kalanını yatalak bir durumda geçirmek zorunda kalan Mustafa Elkin, çarpan sürücüye, "Bir parça vicdanın, Allah korkun var ise ortaya çık" dedi. Kazanın olduğu gün bir aylık olan kızının 3 yaşına bastığını ifade eden Elkin, "Her baba gibi ben de kızımın elinden tutup parka götürmek isterdim. Her baba gibi yavrumla şakalaşıp oynamayı arzu ediyordum. Ama vicdansız bir sürücü çarpıp bu hale getirdi. Kazadan sonra da dönüp arkasına bile bakmadı. Şimdi buradan, hasta yatağımdan ona sesleniyorum. Biraz vicdanın varsa ortaya çık ve benimle yüzleş. Korkma bu saatten sonra istesem de sana bir şey yapamam. Acaba geceleri yatağında uyuyabiliyor mu? Acaba rahat mı merak ediyorum. Tek dileğim beni sakat bırakan o adamın hak ettiği cezayı çekmesi" diye konuştu.

Mustafa Elkin'i eşi Meral Elkin, hiçbir sosyal güvencelerinin olmadığını, devletin evde bakım aylığı ile geçinmeye çalıştıklarını, hepsinden önemlisinin eşinin yatağı mahkum olmasının içlerini acıttığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hamalı Felç Eden Sürücü 3 Yıldır Bulunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement