Hamiyet Projesi ile Yetim ve Öksüzleri Sevindirdiler - Son Dakika
Güncel

Hamiyet Projesi ile Yetim ve Öksüzleri Sevindirdiler

Hamiyet Projesi ile Yetim ve Öksüzleri Sevindirdiler

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde, 'Hamiyet Projesi' kapsamında babası ve annesi vefat etmiş 51 çocuğa anne ve babalarının yaşaması halinde onlardan ne almalarını isteyecekleri soruldu.

04.03.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde, 'Hamiyet Projesi' kapsamında babası ve annesi vefat etmiş 51 çocuğa anne ve babalarının yaşaması halinde onlardan ne almalarını isteyecekleri soruldu. Ardından hayırsever bir işadamının desteğiyle çocukların istekleri karşılandı. Düzenlenen törenle hediyeler öksüz ve yetim çocuklara verildi.

Perşembe İlçe Kaymakamlığı'nca yetim ve öksüz çocukları sevindirmek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu yıl 'Hamiyet Projesi' uygulanmaya başlandı. Proje kapsamında ilçedeki 51 yetim ve öksüz çocuğa istekleri soruldu. Hayırsever işadamı Coşkun Memiş'in desteğiyle temin edilen hediyeler düzenlenen törenle yetim ve öksüz çocuklara teslim edildi. Perşembe Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda düzenlenen programda 51 yetim ve öksüz çocuğa istedikleri tablet bilgisayar, bisiklet, çalışma masası, giyecek, spor malzemesi, kitap ve oyuncak gibi eşyalardan oluşan hediyeler verildi.

Törende konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu,  "Babasını, annesini kaybetmiş kimsesiz çocuklara sahip çıkmak ve bunları sevindirmek, yapılabilecek yardımların, hayır ve hasenatın en anlamlısı ve en güzelidir. Perşembe Kaymakamlığımızca başlatılan 'Hamiyet Projesi' de son derece güzel bir proje. Elimizdekini paylaşmak için çok olmasına gerek yok. Hayır, hasenat gönül işidir" dedi.

Perşembe İlçe Kaymakamı Ahmet Arık ise projeyi devam ettireceklerini, yetim ve öksüzlerin yanında olacaklarını belirterek "Yetim ve öksüz çocuklarımızla görüşerek, 'Anne ve babanız yaşasaydı sizin için ne almasını almasını isterdiniz' diye sorduk. Çocuklarımız da bize bisiklet, oyuncak araba, bilgisayar gibi bazı taleplerini ilettiler. Çocuklarımızın bu taleplerini hayırsever işadamı Coşkun Memiş'in katkılarıyla temin ettik. Kendisi örnek bir davranış sergiledi. Hayır işi yapmak isteyen herkese örnek olsun. Çocuklarımızın bu mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedik" diye konuştu. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hamiyet Projesi ile Yetim ve Öksüzleri Sevindirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement