Hasta Tutuklular İçin İmza Standı Kuruldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hasta Tutuklular İçin İmza Standı Kuruldu

Hasta Tutuklular İçin İmza Standı Kuruldu
14.06.2014 16:39  Güncelleme: 16:43

Cezaevlerinde bulunan hasta tutukluların serbest bırakılması ve tedavileri önündeki engellerin kaldırılması talebiyle imza kampanyası başladı.

Cezaevlerinde 202'si ağır 620 hasta tutuklunun serbest bırakılması ve tedavileri önündeki engellerin kaldırılması talebiyle bir süre önce İHD Diyarbakır Şubesi tarafından başlatılan imza kampanyası, bu güne Ofis semtinde bulunan Sanat sokağında açılan imza standıyla devam etti.

Üzerinde "Susma, suça ortak olma. Hasta mahpuslara özgürlük" ve cezaevlerinde yaşamını yitiren tutukluların isimlerin yer aldığı pankart ve dövizlerin açıldığı imza standında, İHD yönetici ve üyeleri de hazır bulundu. İmza standının açıldığı ilk dakikalardan itibaren yurttaşlar tarafından yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

27 Haziran tarihine kadar imza kampanyasının devam edileceği duyurulurken, kentin değişik noktalarında yeni imza standları kurulacağı belirtildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Hasta Tutuklular İçin İmza Standı Kuruldu - Son Dakika


Advertisement