Hastane Bahçesi'nde 11 Yaşındaki Kıza Taciz İddiası - Son Dakika
Güncel

Hastane Bahçesi'nde 11 Yaşındaki Kıza Taciz İddiası

Hastane Bahçesi\'nde 11 Yaşındaki Kıza Taciz İddiası

Konya'da düşük yapma tehlikesiyle hamile olan eşini hastaneye getiren 25 yaşındaki C.E., doğum yapan annesini görmek için hastaneye gelen 11 yaşındaki B.K.'ya cips ve kola verip, cep telefonuyla oynatma bahenesiyle bahçenin ıssız bölümüne götürdü.

23.02.2012 11:50

Konya'da düşük yapma tehlikesiyle hamile olan eşini hastaneye getiren 25 yaşındaki C.E., doğum yapan annesini görmek için hastaneye gelen 11 yaşındaki B.K.'ya cips ve kola verip, cep telefonuyla oynatma bahenesiyle bahçenin ıssız bölümüne götürdü. İddiaya göre burada küçük kızı dudağından öpüp, elle tacizde bulunan C.E., çevredekilerin ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı.

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi'ndeki Dr. Faruk Sükan Kadın ve Doğum Hastanesi'nde meydana geldi. Çiftçi C.E., düşük yapma tehlikesi bulunan hamile olan eşini hastaneye getirdi. Eşi tedavi altına alınan C.E., hastane bahçesinde beklemeye başladı. Bu sırada doğum yapan annesi M.K.'yı görmeye gelen ilköğretim okulu 5'inci sınıf öğrencisi B.K. de hastaneye alınmadığı için annesinin yanına giden yakınlarını bahçede beklemeye başladı. B.K., kantin önünde C.E. ile tanıştı. C.E. de iddiaya göre küçük kıza cips ve kola aldı. Ardından cep telefonuyla oyun oynatma bahanesiyle kızı bahçenin ıssız bır bölümüne götürdü. Burada küçük kızı dudağından öpüp, elle taciz eden C.E., çevreden geçen kadınların ihbarı üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen C.E., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastane Bahçesi'nde 11 Yaşındaki Kıza Taciz İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement