İnşaat İşçisi Asansör Boşluğunda Ölü Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

İnşaat İşçisi Asansör Boşluğunda Ölü Bulundu

İnşaat İşçisi Asansör Boşluğunda Ölü Bulundu
20.09.2013 20:58  Güncelleme: 12:08

Sivas'a yeni yapılan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatında çalışan kişi, 8'inci kattaki asansör boşluğundan aşağı düşerek öldü.

Sivas'a yeni yapılan Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatında çalışan 27 yaşındaki Yılmaz Mantarcı, 8'inci kattaki asansör boşluğundan aşağı düşerek öldü. Dış cephe yalıtımı işinde çalışan Mantarcı'nın "Tuvalete gidiyorum." diyerek arkadaşlarının yanlarından ayrıldıktan bir süre sonra cesedi bulundu.

Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Yılmaz Mantarcı, Yeşilyurt Mahallesi Şifa Caddesi üzerindeki Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatında çalışmak üzere 3 gün önce İstanbul'dan Sivas'a gedi. Dış cephe yalıtımı işinde çalışan Mantarcı, akşam saatlerinde tuvalete gitmesini söyleyerek çalışma arkadaşlarının yanından ayrıldı. Yılmaz Mantarcı bir süre geçmesine rağmen geri dönmeyince durumdan şüphelenen arkadaşları çalıştıkları 8'inci katta arkadaşlarını aramaya başladı, ancak bulamadı. Bir süre sonra Mantarcı'nın cesedi 1'inci katta çalışan işçiler tarafından asansör boşluğunda bulundu.

Olay yerine 112 acil servis ve polis ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mantarcı'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, Mantarcı'nın cesedi, Sivas Belediyesi'ne ait cenaze aracına konularak, otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Polis inceleme başlatırken, Mantarcı'nın kaza sonucu mu düştüğü, yoksa intihar mı ettiği araştırılıyor.

Sivas Haber

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnşaat İşçisi Asansör Boşluğunda Ölü Bulundu - Son Dakika


Advertisement