Hatay'da 1'i Uzman Çavuş 10 Kişi Göçmen Kaçakçılığından Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hatay'da 1'i Uzman Çavuş 10 Kişi Göçmen Kaçakçılığından Tutuklandı

Hatay\'da 1\'i Uzman Çavuş 10 Kişi Göçmen Kaçakçılığından Tutuklandı
18.10.2017 12:31

HATAY'da Suriyeli kaçakları sınırdan Türkiye'ye para karşılığı geçirdiği iddiasıyla gözaltına alınan aralarında 1 uzman çavuşun da bulunduğu 10 kişi tutuklandı.

HATAY'da Suriyeli kaçakları sınırdan Türkiye'ye para karşılığı geçirdiği iddiasıyla gözaltına alınan aralarında 1 uzman çavuşun da bulunduğu 10 kişi tutuklandı.  4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sınırdan para karşılığı göçmen geçirildiğinin istihbaratı üzerine şebekeyi takibe aldı. Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takip ardından düzenlenen operasyonda, sınır karakolunda görevli uzman çavuş ile eşinin de aralarında olduğu 14 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden uzman çavuşun da aralarında olduğu 10 kişi tutuklanırken, eşi ve 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay'da 1'i Uzman Çavuş 10 Kişi Göçmen Kaçakçılığından Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement