Hatay'dan Suriye'ye Bayram Çıkışları 21 Ağustos'ta - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Hatay'dan Suriye'ye Bayram Çıkışları 21 Ağustos'ta

Hatay\'dan Suriye\'ye Bayram Çıkışları 21 Ağustos\'ta
16.08.2017 16:32

HATAY Valiliği, ülkelerine bayramlaşmak için gitmek isteyen Suriyeliler'in 21 Ağustos itibariyle Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan çıkışlarına izin verileceğini açıkladı.

HATAY Valiliği, ülkelerine bayramlaşmak için gitmek isteyen Suriyeliler'in 21 Ağustos itibariyle Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan çıkışlarına izin verileceğini açıkladı.

Bayram ziyaretine katılacak Suriyeliler'in geçişlerini pasaport, ön kayıt belgesi ve geçici koruma kimlik kartı/yabancı tanıtma kartı ile yapabileceği belirtildi. Suriye vatandaşı olmayanların bayram için çıkışına da izin verilmeyeceği vurgulandı. Bayramlaşma sonrası Türkiye'ye dönüşlerin ise 31 Aralık'a kadar yapılması gerektiğine dikkat çekildi.

Cilvegözü sınır kapısının Suriye'deki karşılığında hakim olan örgütün Türkiye tarafından 'terör örgütü' olarak tanımlanması nedenhiyle bu kapıdan giriş çıkışlar kısıtlanmıştı.

- Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay'dan Suriye'ye Bayram Çıkışları 21 Ağustos'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement