Hatay - Down Sendromlu Gençlerin 'Mühendislik' Mutluluğu - Son Dakika
Güncel

Hatay - Down Sendromlu Gençlerin 'Mühendislik' Mutluluğu

Hatay - Down Sendromlu Gençlerin \'Mühendislik\' Mutluluğu

Down sendromlu gençlerin 'mühendislik' mutluluğuHATAY'ın İskenderun İlçesi'nde İSTE İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Down sendromlu gençler, bir günlük eğitim görerek üniversiteden mezun olma sevincini yaşadı.

21.12.2016 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Down sendromlu gençlerin 'mühendislik' mutluluğu

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde İSTE İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Down sendromlu gençler, bir günlük eğitim görerek üniversiteden mezun olma sevincini yaşadı.

İSTE İnşaat Mühendisliği bölüm 4. sınıf öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdikleri projede Down sendromlu çocuklar üniversitede bir günlük eğitime tabi tutuldu. Proje koordinatör Cem Çetin başkanlığında, Onur Serkan Kaya, Kaan Erdinç, Zafer Oğuz İsal, Barış Memiş, Zafer Karaboğa tarafından hazırlanan projeye psikolog Güliz Güngör de destek verdi.

Down sendromlu öğrencilere önce inşaat mühendislerinin neler yaptıkları hazırlanmış olan maketler üzerinde anlatıldı. Proje Koordinatörü Cem Çetin'in inşaat mühendisliği konularında bilgileri sinevizyon eşliğinde sundu. Down sendromlu öğrenciler, mühendislerin çalışma alanlarını gösteren çizgi filmde izledikten sonra baretlerini taktı, temsili diploma töreni yapıldı. Cübbelerini giyen öğrenciler daha sonra belgelerini alarak okuldan mühendis olarak mezun oldular.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay - Down Sendromlu Gençlerin 'Mühendislik' Mutluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement