Havadan Görüntülerle Ücretli Geçişin İlk Gününde Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Otoyollar - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Havadan Görüntülerle Ücretli Geçişin İlk Gününde Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Otoyollar

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Havadan Görüntülerle Ücretli Geçişin İlk Gününde Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Otoyollar

Havadan GÖRÜNTÜLERLE ÜCRETLİ GEÇİŞİN İLK GÜNÜNDE YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE OTOYOLLAR (ek görüntü)Özellikle yüksek tonajlı kamyonlar tarafından kullanılan Hasdal bağlantı yolu gişesi ve Riva'da HGS ve OGS sistemi ve kredi kartı ödemelerinde zaman zaman yaşanan aksaklıklar nedeniyle gişelerde kuyruklar oluştu.

Havadan GÖRÜNTÜLERLE ÜCRETLİ GEÇİŞİN İLK GÜNÜNDE YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ VE OTOYOLLAR (ek görüntü)

Özellikle yüksek tonajlı kamyonlar tarafından kullanılan Hasdal bağlantı yolu gişesi ve Riva'da HGS ve OGS sistemi ve kredi kartı ödemelerinde zaman zaman yaşanan aksaklıklar nedeniyle gişelerde kuyruklar oluştu.

Haber-Kamera: Taner YENER-Ali AKSOYER-Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL,(DHA)

Yavuz Sultan Selim Köprüsü (YSS) ve Kuzey Çevre Otoyolu'nda 6 gün süren ücretsiz geçişlerin ardından ücretli geçişin başladığı ilk gün trafik sıkışıklığı yaşanmıyor. Ancak otoyola bağlanan bazı noktalardaki gişelerde HGS ve OGS sisteminde zaman zaman yaşanan aksaklıklar nedeniyle kuyruklar oluştu.

26 Ağustos Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü (YSS) ve Kuzey Çevre Otoyolu'nda geçişler 6 gün boyunca vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak kullanıldı. Gece 00.00 itibariyle başlayan ücretli geçişlerin ardından köprü ve otoyolda trafik sıkışıklığının yaşanmadığı görüldü.

Bu arada özellikle yüksek tonajlı kamyonlar tarafından kullanılan Hasdal bağlantı yolu gişesi ve Riva'da HGS ve OGS sistemi ve kredi kartı ödemelerinde zaman zaman yaşanan aksaklıklar nedeniyle gişelerde kuyruklar oluştu. Bazı vatandaşlar bu duruma kornalarını çalarak tepki gösterdi. Kuyrukta bekleyen TIR şoförleri ise, otoyol boyunca sıkıntı yaşamadan geldiklerini ancak gişelerde yaşanan sorundan ötürü mağdur olduklarını sorunun biran önce giderilmesi gerektiğini söylediler.

Kaynak: DHA