Havalimanında Kaçak Timsah ve Vatoz Derisi Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Havalimanında Kaçak Timsah ve Vatoz Derisi Ele Geçirildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Havalimanında Kaçak Timsah ve Vatoz Derisi Ele Geçirildi

Atatürk Havalimanı’nda yurda kaçak yollarla sokulmak istenen 22 timsah derisi, 60 vatoz balığı derisi ve 2 timsah ayağından yapılan anahtarlık ele geçirildi.

Atatürk Havalimanı'nda yurda kaçak yollarla sokulmak istenen 22 timsah derisi, 60 vatoz balığı derisi ve 2 timsah ayağından yapılan anahtarlık ele geçirildi.

Olay, 10 Haziran 2014 tarihinde Atatürk Havalimanı'nda meydana geldi. Havalimanı Araştırma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, şüpheli hareketler sergileyen yolculardan E.K'i durdurdu. Ardından valizinde arama yapan ekipler, yurda kaçak olarak sokulmak istenen farklı boy, renk ve ebatlarda 22 timsah derisi, 60 vatoz balığı derisi ile 2 adet de timsah ayağından yapılan anahtarlık ele geçirildi.

Kaçak ürünlerin ele geçirilmesi üzerine T.C. uyruklu E.K. (46) gözaltına alınarak hakkında adli işlem yapıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA