Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 283'e Yükseldi - Son Dakika
Güncel

Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 283'e Yükseldi

Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 283\'e Yükseldi

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Manisa Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybedenlerin sayısının 283'e çıktığını açıkladı.

15.05.2014 20:47

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Manisa Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybedenlerin sayısının 283'e çıktığını açıkladı.

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında ölü sayısı artıyor. Bölgede arama kurtarma çalışmalarını yakından takip Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 1 madencinin daha cenazesinin ocaktan çıkarıldığını belirti.

Madende faciasında hayatını kaybeden işçi sayısı 283'e yükselirken, otopsisi ve kimlik tespiti yapılan 277 işçinin naaşı yakınlarına teslim edildi.

Kimlik tespiti yapılamayan 5 işçinin bulunduğunu belirten, Bakan Yıldız, kayıp yakınlarının kimlik tespiti için yetkili makamlara başvurması çağrısında bulundu. Şartlara uymadığı için 114 maden ocağının kapatıldığını anımsatan Bakan Yıldız, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, maden ocağında bir göçükle karşı karşıya olmadıklarını sadece önemli miktarda ısı seviyesinde bir artış olduğunu söyledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 283'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Deniz:
    Soma da madenci yasamini yetiren kardeslerimiz allahtan rahmet ailelerine de sabir diliyorum hükümmet neden sakliyor kac kisi vardi o ocak Ta 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement