Haydarpaşa Numune Hastanesi Kapatıldı - Son Dakika
Güncel

Haydarpaşa Numune Hastanesi Kapatıldı

Haydarpaşa Numune Hastanesi Kapatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haydar Paşa Numune Hastanesi Poliklinik binasının tedbir ve gözlem amaçlı olarak kapalı tutulmasını uygun gördü.

21.01.2015 02:47  Güncelleme: 09:25

* İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB),

"Poliklinik binasının tedbir ve gözlem amaçlı olarak kapalı tutulması uygun görülmüştür"

Poliklinik binasına çıkan hastane içindeki yollar güvenlikler tarafından yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ/ İstanbul DHA

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik binasında oluşan çatlaklar nedeniyle, binanın tedbir amaçlı kapatıldığı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gece yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"İstanbul Kadıköy'deki Numune Hastanesi Poliklinik binasında, yakınındaki inşaat çalışmasından kaynaklanan çatlaklar gözlenmiştir. İlk incelemede söz konusu çatlakların önemli risk oluşturmadığı tespit edilmişse de, poliklinik binasının tedbir ve gözlem amaçlı olarak kapalı tutulması uygun görülmüştür. Yapılacak teknik incelemenin ardından poliklinik binasının yeniden hizmet vermeye ne zaman başlayacağı duyurulacaktır."

Öte yandan çatlakların oluştuğu poliklinik binasına giden hastane içindeki yollar da, güvenlik görevlileri tarafından şerit çekilerek yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Bir hasta yakını konuyla ilgili, "Çalışmalardan dolayı poliklinik binasında çatlaklar oluşmuş galiba. Kimseyi sokmuyorlar şuan" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Haydarpaşa Numune Hastanesi Kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement