Hayrat Yardım'ın İzmir Temsilciği Açıldı - Son Dakika
Güncel

Hayrat Yardım'ın İzmir Temsilciği Açıldı

Hayrat Yardım\'ın İzmir Temsilciği Açıldı

Dünya üzerinde mevcut ve yeni oluşan tüm maddi ve manevi ihtiyaçlara en etkili şekilde cevap vermek vizyonu ile kurulan Hayrat Yardım’ın İzmir temsilciliği törenle hizmete açıldı.

03.03.2018 16:36

Dünya üzerinde mevcut ve yeni oluşan tüm maddi ve manevi ihtiyaçlara en etkili şekilde cevap vermek vizyonu ile kurulan Hayrat Yardım'ın İzmir temsilciliği törenle hizmete açıldı.

İzmir Yenişehir Gıda Çarşısında bulunun dernek temsilciliğinin açılış programına dernek yöneticileri ve üyelerinin yanı sıra İzmir Dernekler İl Müdürü Turgay Esen ve çok sayıda davetli katıldı. Temsilcilik, duaların okunmasının ardından hizmete açıldı. Hayrat Yardım Derneğinin, Dünya genelindeki maddi ve manevi yardım faaliyetlerinde, yaygın gönüllü ve bağışçı ağıyla, en etkili çözüm ve değerleri, en iyi şekilde organize ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştırma misyonunda olduğu belirtildi.

Hayrat Yardım Derneği İzmir Bölge Koordinatörü Ali Mamak, temsilciliğin açılışını vesile yaparak Suriye 'deki ihtiyaç sahiplerine bin 430'uncu yardım tırını İzmir'den gönderdiklerini belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayrat Yardım'ın İzmir Temsilciği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement