Hayvanseverler İçin Büyük Kolaylık 'Sosyopet'den Geldi - Son Dakika
Güncel

Hayvanseverler İçin Büyük Kolaylık 'Sosyopet'den Geldi

Hayvanseverler İçin Büyük Kolaylık \'Sosyopet\'den Geldi

Hayvanseverler için evcil hayvanın kaybolması kimi zaman hayata küsmek anlamına gelebiliyor.

15.02.2014 11:18

Hayvanseverler için evcil hayvanın kaybolması kimi zaman hayata küsmek anlamına gelebiliyor. El broşürü dağıtarak arayanlar, gazetelere ilan verenler, sosyal medya aracılığıyla arayışa girenler hatta kimi zaman bulana para ödüllerinin vaat edildiği durumlarda yaşanıyor.

Bu noktadan hareket eden ve 'Sosyopet.com'u hayata geçiren hayvansever girişimci Mehmet Yüzüak, hayvanseverlerin en büyük sorunu olan 'evcil hayvanların kaybolmasına' yeni nesil teknolojik bir sistem olan QR kod ile çözüm buldu. Kullanıcılara sunulan Pet-ID, her bir hayvan için özel olarak üretilmiş, QR kod sistemi ile çalışan ve madalyon şeklinde tasarlanmış olan dayanıklı bir kimlik. Sosyopet.com'a üye olan hayvanseverler, bu sistemi kullanmaya başladığında evcil hayvanlarının bilgileri platforma girerek aktif hale gelebiliyorlar. Hayvanlarının kaybolması durumunda ise diğer kullanıcıları bilgilendirerek alarm durumuna geçirebiliyor. Sosyopet platformunu tasarlayanlar bu sistemle hayvanların bulunamama durumunun önüne geçiyor.

Tüm hayvanseverleri bir çatı altında toplamak ve hayvanlarıyla ilgili tüm kolaylıkları sağlamak üzere kurulan Sosyopet.com, kısa sürede hayvanseverlerin buluştuğu bir platform haline geldi.

Sosyopet.com'da evcil hayvanlar için dair her türlü destek sistemleri, duyurular, faydalı bilgiler kullanıcılara sunulan kolaylıklar arasında. Ayrıca; "Eğitmene sor" ve "Veterinere sor" sistemi ile zaman sınırlaması olmaksızın hayvanseverlere kapsamlı bir hizmet ağı sunuyor. Sitede kullanıcılar için hazırlanmış olan "Sosyopet sözlük" ise hayvanseverlerin bu konudaki tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Evcil hayvan sahiplerinin birbirlerine fikir danışabildiği, kayıp hayvanlarla ilgili bilgileri geniş kitlelere duyurabildiği bu platform aynı zamanda sokak hayvanları için sahiplendirme olanağı da sunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayvanseverler İçin Büyük Kolaylık 'Sosyopet'den Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement