HDP'li vekil kürsüye iğne oyası ile işlenmiş tülbentle çıktı - Son Dakika
Güncel

HDP'li vekil kürsüye iğne oyası ile işlenmiş tülbentle çıktı

TBMM Genel Kurulu, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde detaylar ortaya çıktı. Bakanlığın bütçesine dair eleştirilerini dile getirmek için genel kurula hitap eden HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, kürsüye ceketinin üstüne taktığı geleneksel tülbentle çıktı.

09.12.2021 20:59  Güncelleme: 21:02

TBMM Genel Kurulu'nda 12 gün sürecek 2022 bütçe görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Zaman zaman yumruklaşmaya varan kavga görüntüleriyle gündem olan bütçe görüşmelerinde renkli görüntülere de geliyor.

BEYAZ TÜLBENT BÖLGENİN GELENEKSEL KIYAFETİ

Son olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri sırasında HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, kürsüye iğne oyası ile işlenmiş tülbenti ile çıktı. Beyaz tülbent, Güneydoğu Anadolu bölgesinde yüz yıllardır kadınların taktığı geleneksel bir kıyafet olarak biliniyor.

HDP\'li vekil kürsüye iğne oyası ile işlenmiş tülbentle çıktı

Son Dakika Güncel HDP'li vekil kürsüye iğne oyası ile işlenmiş tülbentle çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Murad Mert: acaba hayatında hiç tülbent takmışmıydı? sırf doğu insanını daha iyi kandırmak için seneryolar. 0 0 Yanıtla
  • Ümit Şimşek: Er böle olunca kürtmu olunuyo yoksak onlarimi desdekliyoz evlatlarımız nerede madem çok seviyonuz niye doğuda yasamiyolar hepsi avrupalarda yemezler 0 0 Yanıtla
  • Kamp Yerleri: Helal olsun insallah o emekler ileride dos guclerin eline gecmez. 0 0 Yanıtla

Advertisement