HEMA Endüstri KalDer Ulusal Kalite Ödülü'nde Finalde - Son Dakika
Güncel

HEMA Endüstri KalDer Ulusal Kalite Ödülü'nde Finalde

HEMA Endüstri KalDer Ulusal Kalite Ödülü\'nde Finalde

KalDer ve TÜSİAD'ın ortaklaşa düzenlediği 21. Kalite Kongresi'nde verilecek Ulusal Kalite Ödülü için finale kaldı.

02.10.2012 14:54

Ana teması 'Sürdürülebilir Gelecek' olan 21. Kalite Kongresi bu yıl Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, Eczacıbaşı Topluluğu Ceo'su Erdal Karamercan, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Kordsa Global CEO'su Hakan Tiftik gibi önemli isimlerinin katılımıyla 20-21 Kasım 2012 tarihinde İstanbul Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek.

Türkiye'nin önde gelen mühendislik şirketlerinden biri olarak otomotiv, traktör, iş makineleri, havacılık ve savunma sanayileri için üretim yapan global bir şirket haline gelen Hema Endüstri de, Büyük Ölçekli İşletme Kategorisi'nde yarışacak.

Hema Endüstri gelişimi ve ilerlemesi için gerekli olan gücünü 2000'in üzerindeki tecrübeli ve eğitimli personelinden kaynaklandığını vurgulayan Hema Endüstri Kalite Güvence Müdürü Erdal Deniz, "Hema'da tüm yönetim uygulamaların bütünleştirilmesi ve tüm müşteriler, hissedarlar, çalışanlar, toplum ve tedarikçilerimizin tam katılımını sağlamak amacıyla 2011 yılında KalDer ile karşılıklı "Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi" imzalanması ile mükemmellik yolculuğumuza başladık. Yolculuğumuza KalDer tarafından model "Öz Değerlendirme" süreci ile devam ettik. Hema Endüstri A.Ş. mükemmellik süreci kapsamında 2011 yılında çalışmalarına başladığı ve 2012 yılında son halini verdiği "Hema Üretim Sistemini" devreye almış ve fabrikaları nezdinde yönetsel, operasyonel ve destek süreçlerin sürdürebilirliliğini güvence altına almıştır." dedi.

Hema Endüstri Kalite Güvence Müdürü Erdal Deniz sözlerini şöyle tamamladı: "Ulusal Kalite Ödülleri Mükemmellik süreci ile fark yaratan ve yaratmaya devam edecek olan Hema 'Esnek, tam zamanında, müşteri odaklı, paydaşlarını sürekli geliştiren, sektör ve ürün standartlarını belirleyen, ileri teknoloji kullanan, insana ve çevreye saygılı çözüm ortağı' misyonu doğrultusunda kalitesi ve istikrarlı performansı ile sektörlerinde 'dünyanın en büyük sistem üreticisinden biri olma' vizyonuna emin adımlarla ilerlemektedir."

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A.Hamdi Doğan Ulusal Kalite Ödülü'nün Türk iş dünyasının en prestijli ödülü olduğunu vurgulayarak, kuruluşlara sadece toplam kalite uygulamalarında referans değil, ulusal, bölgesel ve küresel pazarlarda da rakiplerine oranla farklılaşma yaratacak temel noktaları öne çıkarmada en önemli yol gösterici olduğunu belirtti. "Bu sayede küreselleşen dünyada rekabetin en temel unsur olduğu düşüncesinden hareketle, uygulanan model ve ödüle uzanan sürecin kuruluşlara gelişmede ve büyümede farklılık yaratan ve öncelik kazandıran etkendir. Müşteri Memnuniyeti, kaynak yönetimi, stratejik planlama yetkinliği, İK performansı, süreç iyileştirmesi, inovasyon, sürdürülebilirlik, finansal çıktılar, değer artışı.. gibi onlarca radikal gelişme sağladığını belirtti. Ödül kazanmış kuruluşlar için en büyük kazanımın geleceği güvence altına alan rekabet gücünü canlı tutan, sürekli gelişme sisteminin kurulmuş olmasıdır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HEMA Endüstri KalDer Ulusal Kalite Ödülü'nde Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement