Hendek'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Hendek'ten Kısa Kısa

Hendek\'ten Kısa Kısa

Hendek Belediyesi Tiyatro Kulübü yeni dönem kayıtlarının başladığı bildirildi.

27.09.2016 09:28

Hendek Belediyesi Tiyatro Kulübü yeni dönem kayıtlarının başladığı bildirildi.

Hendek Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Yakup Sinan Akçay eğitmenliğindeki kurs için kayıtların başladığı kaydedildi.

Drama, diksiyon, ses, diyafram ve sahne sanatları eğitimi verecek Hendek Belediyesi Tiyatro Kulübüne kayıt yaptırmak isteyenlerin 7 Ekim 2016 Cuma gününe kadar başvuru yapabilecekleri belirtilen açıklamada, "Hendek Belediyesi Tiyatro Kulübü, Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi bahçesinde öğrenci kayıtları için de stant açarak kayıt almaya başladı." ifadesi kullanıldı.

Hendek Belediyesi karete takımından 19 madalya

Hendek Belediyesi karate takımı, Rize'de gerçekleştirilen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası'nda 19 madalyayla döndü.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, takım, 6 ülkeden yaklaşık bin 200 sporcunun katıldığı Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası'nda 2 birincilik, 7 ikincilik ve 10 üçüncülük elde etti.

Antrenör Nurkan Kayacık, dereceye giren sporcuları kutlayarak, "Her kategoride madalya almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geleceğin şampiyonu miniklerimizin performansı bizleri fazlasıyla onurlandırıyor. Başarılarımız artarak devam edecektir. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve başarımızda büyük pay sahibi olan Kaymakamımız İdris Akbıyık'a, Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü'ye ve fedakar velilerimize teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hendek'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement