Her Şey Halkımızın Sağlığı İçin - Son Dakika
Güncel

Her Şey Halkımızın Sağlığı İçin

Her Şey Halkımızın Sağlığı İçin

Tirebolu Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelinde denetimlerine devam ediyor.

20.07.2018 15:15  Güncelleme: 15:14

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak'ın talimatıyla her hafta düzenli olarak denetimlerini sürdüren Zabıta ekipleri, karşılaştıkları olumsuzluklara anında müdahale ediyor.

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, İlçe halkının sağlığının çok önemli olduğunu, özellikle imalat yapan işletmelerde ve Pazar yerlerinde sıkı denetim yaptıklarını vurgularken açıklamasına şu şekilde devam etti;

Zabıta ekiplerimiz haftalık düzenli olarak ilçe genelinde ve Pazar yerinde denetimler yapmaktadır. Halkımızın sağlığını tehlikeye atacak her türlü olumsuzluklara karşı önemler alacağız ve denetimlerimizi sıklaştıracağız. Her hafta Cuma günü ilçe merkezinde kurulan Pazar yerinde ekiplerimiz gün boyu görev yapmakta, denetimlerini sürdürmektedir. Hiçbir şey halkımızın sağlığından önemli değildir.

Kurallara uymayan işletme ve tezgah sahiplerine gerekli cezaların yazıldığını belirten Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak "Denetimlerimiz sadece gıda üreten ve satışı yapan yerlerde değil, toplu taşıma araçları ve terazi kullanan işletmelerde de sürdürülmektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Her Şey Halkımızın Sağlığı İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement