Herşey Parayla Güzel Filmi - Son Dakika
Güncel

Herşey Parayla Güzel Filmi

Herşey Parayla Güzel Filmi

Herşey Parayla Güzel filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Herşey Parayla Güzel filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 15:12

Siyahi hip hop şarkıcısı Ice Cube’ün Matt Alvarez’le birlikte kurduğu yapım şirketi bünyesinde gerçekleştirdiği ikinci film olan ‘Herşey Parayla Güzel’ sanatçının müziğinden ve o müziğe has yaşam tarzından izler taşıyor.

Miami’de geçen filmin konusu Reggie adlı azılı bir suçlunun, 60 milyon dolarlık ödül kazanan piyango biletinin içinde olduğu cüzdanını, elmas hırsızlığı yapan bir çeteye kaptırmasına dayanıyor. Reggie, cüzdanını geri alabilmek için kendisini defalarca enselemiş olan Bucum’dan yardım istiyor. Özel bir dedektiflik bürosunda çalışan Bucum’un tek hayali kendi bürosu açıp çok para kazanmak olunca, Reggie’nin teklifini kabul ediyor ve iki kafadar amansız bir maceraya atılıyorlar.

Durum polisin dikkatini çekince asıl macera başlıyor. Paraları eyalet dışına çıkarmaya karar veren ikili, talihsizlik sonucu içinde elmas hırsızlarının bulunduğu bir araçla yolculuk yapmaya başlıyor. haftanın en eğlenceli filmlerinden olan ‘Herşey Parayla Güzel’in yönetmeni klip ve reklam filmleri de çeken Kevin Bray. Ice Cube’a eşlik eden isimse Ronald Lang.

Yönetmen: Kevin Bray

Senaryo: Ice Cube, Ice Cube, Ronald Lang

Oyuncular: Carmen Chaplin, Tommy Flanagan, Eva Mendes, Mike Epps, Ice Cube

Filmin Türü: Aksiyon, Komedi,

Orijinal Adı: All About The Benjamins

Yapımcı Firma: Cube Vision [us]

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 95 dk.

Resmi Sitesi: http://www.benjaminsmovie.com/

Vizyon Tarihi: 26.07.2002

Son Dakika Güncel Herşey Parayla Güzel Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement