Hes Tünel İnşaatındaki Göçükte İçeride Kalan İş Makinesi Operatörünün Kurtarma Çalışmaları Sürüyor... - Son Dakika
Güncel

Hes Tünel İnşaatındaki Göçükte İçeride Kalan İş Makinesi Operatörünün Kurtarma Çalışmaları Sürüyor...

Hes Tünel İnşaatındaki Göçükte İçeride Kalan İş Makinesi Operatörünün Kurtarma Çalışmaları Sürüyor...

vali YILMAZ TÜNELDEKİ KURTARMA ÇALIŞMALARINI İZLEDİ Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ile Ak Parti milletvekili Vural Kavuncu, Domaniç ilçesine bağlı Karaköy yakınlarında hidroelektrik santrali tünel inşaatında meydana gelen göçükte kalan iş makinesi operatörü Ensar Akay'ın kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi.

18.05.2015 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

vali YILMAZ TÜNELDEKİ KURTARMA ÇALIŞMALARINI İZLEDİ

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ile Ak Parti milletvekili Vural Kavuncu, Domaniç ilçesine bağlı Karaköy yakınlarında hidroelektrik santrali tünel inşaatında meydana gelen göçükte kalan iş makinesi operatörü Ensar Akay'ın kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi.

Göçüğün olduğu tünele milletvekili Vural Kavuncu ile birlikte giren Vali Şerif Yılmaz, bir süre kurtarma ekiplerinin çalışmalarını izledi. Göçükte kalan Ensar Akay'ın yakınlarıyla tünel önünde görüşen Vali Yılmaz daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Maalesef dün akşam saat 19.30 sularında bitmiş olan tünelin içerisinde göçük meydana gelmiştir. Haber gelmesi üzerine tüm ekiplerimizi bölgeye sevk ettik. Dün saat 21.00 sularında Tunçbilek'te tahlisiye ekibimiz, AKUT, AFAD ve UMKE ekiplerimizle birlikte jandarma ekiplerimizi olay yerine gönderdik. Bitmiş olan tünelin içerisinde heyelan meydana gelmesiyle yaklaşık 15 metre mesafede göçük meydana geldi. Göçük iki kişinin çalıştığı esnada meydana geliyor. Bir kişi olay esnasında kendini dışarıya atabiliyor. Bir kişinin de şu anda göçük altında kaldığını değerlendiriyoruz. Arkadaşlarımız özellikle tahlisiye ekibimiz gerekli tahkikatları yapmak suretiyle çalışmalarını 24 saat esasına göre sürdürmekte. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak sağ salim kardeşimize kavuşuruz diye ümit ediyoruz."

Bu arada isimlerinin yazılmasını istemeyen bazı işçiler, tünelin bulunduğu yerin heyelan bölgesi olduğunu, tünel içerisinde daha önceden bir kaç kez göçüklerin olduğunu öne sürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hes Tünel İnşaatındaki Göçükte İçeride Kalan İş Makinesi Operatörünün Kurtarma Çalışmaları Sürüyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement