Heyelan gelen bölgede yol genişletme çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Heyelan gelen bölgede yol genişletme çalışmaları devam ediyor

05.02.2024 20:19  Güncelleme: 06:11

Bitlis-Baykan karayolunun 40'ncı kilometresinde meydana gelen heyelan sonucu yola düşen toprak ve kayalardan dolayı açılan yol, genişletme çalışmalarıyla düzeltiliyor. Yolun dün akşam saatlerinde trafiğe kapanmasının ardından, karayolları ekipleri sabahın ilk ışıklarıyla birlikte çalışmalara başladı. Trafik kontrollü bir şekilde sağlanırken, ekipler yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Heyelan gelen bölgede yol genişletme çalışmaları devam ediyor

BİTLİS - Bitlis-Baykan karayolunun 40'ncı kilometresinde yola düşen toprak ve kayalardan dolayı açılan yolda genişletme çalışmaları devam ediyor.

Dün akşam saatlerinde düşen toprak ve kayalardan dolayı kapalı olan yol yaklaşık 8 saat sonra trafiğe açılmıştı. Havanın aydınlanmasının ardından karayolları ekipleri yol genişletme çalışması sürdürdü. Bitlis-Baykan karayolu üzerinde düşen toprak ve kayalardan dolayı ekipler yol genişletme çalışmalarına devam ederken trafik ise kontrollü olarak sağlandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Heyelan gelen bölgede yol genişletme çalışmaları devam ediyor - Son Dakika


Advertisement