Hillside'da Dans Fırtınası Başladı - Son Dakika
Güncel

Hillside'da Dans Fırtınası Başladı

Hillside\'da Dans Fırtınası Başladı

Hillside City Club-İstinye'de kasım ayı boyunca her salı dansın benzersiz heyecanı yaşanıyor.

19.11.2012 13:26

Hillside Sports Team kreatörlüğünde yapılan, ünlü dans ustaları eşliğinde farklı dansların keşfedileceği bu özel spor deneyimini kaçırmamak için acele edin. "Dance Surprise" adını taşıyan dersler, her salı farklı bir dansın büyülü dünyasının kapılarını aralıyor. Hillside City Club- İstinye'de aralık ayı için de sürpriz bir program hazırlanıyor.

Kasım ayında Hillside City Club-İstinye'de dans fırtınası yaşanıyor. Kasım ayı boyunca her salı Dance Surprise adındaki derslerle üyeler, Street Jazz, African Beats, Flamenko ve Jazz Funk'ın heyecan verici dünyasını keşfediyorlar. Hillside Sports Team kreatörlüğünde oluşturulan bu programda her salı farklı bir dans ustası Hillside City Club-İstinye'ye konuk oluyor ve katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Ünlü dans ustaları ve Hillside Sports Team'den Duygu Etikan eşliğinde farklı dansların keşfedileceği bu dersler salı günleri saat 11:00'de başlıyor.

20 Kasım Salı gününün dersi Flamenko. 18 yaşında profesyonel dans hayatına başlayan, değişik flamenko gruplarıyla dünyayı dolaşmış olan, kurucusu ve koreografı olduğu 'Bato Tato-Flamenco Oriental Fusion' grubuyla festivallere ve uluslararası organizasyonlara katılan Manuel Reina ile Hillside City Club üyeleri Flamenko yapacak. 27 Kasım Salı günü ise, Ege Üniversitesi Dans Topluluğu'nda koreograf ve eğitmen olarak dans kariyerini sürdüren, birçok yarışmada ödülleri bulunan Aydan Uysal, katılımcılara Jazz Funk öğretecek.

Hillside City Club-İstinye'de yapılan Dance Surprise derslerinin ilki 6 Kasım Salı günü gerçekleştirildi. Hollanda'nın tanınmış dans okulları Amsterdam Dance Center, Motion Dance Studio, Combidance ve Jake's Dance Factory'de ders veren Sharon Mangoendinomo, Hillside City Club üyelerine Street Jazz öğretti. 13 Kasım Salı günü ise, 12 yaşında dans etmeye başlayan, 15 yaşında Abdijen'de EDEC'e (Ecole de Dance et Dechange Culturelle - Dans ve Kültürel Değişim Okulu) gitmiş olan ve EDEC'te 2008-2010 yılları arasında baş koreograflık yapmış olan Tobi Honore, African Beats dersi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hillside'da Dans Fırtınası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement