Adana'da Hırsız Çetesi Liderinden İlginç Savunma - Son Dakika
Güncel

Adana'da Hırsız Çetesi Liderinden İlginç Savunma

Adana\'da Hırsız Çetesi Liderinden İlginç Savunma

Adana'da hırsızlık çetesini polis operasyon sonrası yakaladı. Çete lideri ifadesinde, "Onlar da kapılarını açık bırakmasın." dedi.

05.04.2014 09:43  Güncelleme: 11:42

Adana'da hırsızlık çetesine yönelik yapılan operasyonda yakalanan 14 kişinin gece açık olan kapılardan içeri girip hırsızlık yaptığı belirlendi. Çete liderinin ifadesinde "Onlar da kapılarını açık bırakmasın, kilitli olsa hırsızlık yapamayız" dediği öğrenildi.

KİLİTLİ OLMAYAN YERLERE GİRİYORLAR

Edinilen bilgiye olay, merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geceleri kilitlenmeyen ev, işyeri ve araçlardan hırsızlık yaptığını belirledi. Yapılan çalışma sonucunda polis, önce çete lideri Cumali Ö. ve çete üyelerinden 14 kişiyi yakaladı. Zanlılar, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

POLİS, TAKİBİ DEVAM ETTİRDİ

Cumali Ö.'nin ifadesinde, "Gece kilitlenmeyen kapıları açıyoruz, onlarda kapılarını kilitlesin" dediği öğrenildi. Çete lideri ve bir kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Daha sonra polis çeteyi takibe devam etti. Yapılan takip sonucunda dışarıda kalan çete üyelerinin 28 ayrı olaya karıştığı belirlendi. Bunun üzerine çeteye yönelik şafak vakti yeni bir operasyon düzenlendi. Operasyona özel harekat polisi de katıldı. Eş zamanlı olarak 15 adrese yapılan baskında 6 kişi daha gözaltına alındı.

GÜVERCİN BİLE ÇALMIŞLAR

Yapılan aramalarda 2 çalıntı otomobil, tornavida, murç, 11 çalıntı güvercin, 11 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Zanlılar emniyete getirilerek sorguya alındı. Sorguya alınan zanlılar bir süre sonra adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında zanlılar basın menusplarına küfür etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Hırsız Çetesi Liderinden İlginç Savunma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement