Hırsızlık Şebekesine Ağır Darbe - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hırsızlık Şebekesine Ağır Darbe

Hırsızlık Şebekesine Ağır Darbe
11.06.2013 20:32

- AYDIN'da polis tarafından yapılan operasyonda, farklı zamanlarda Aydın ve İzmir'de 43 otomobil çaldığı ileri sürülen 16 kişilik çete çökertildi.

- AYDIN'da polis tarafından yapılan operasyonda, farklı zamanlarda Aydın ve İzmir'de 43 otomobil çaldığı ileri sürülen 16 kişilik çete çökertildi. Şüphelilerin 2 polisin de otomobilini çaldıkları tespit edildi.

Aydın Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ve Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir grubun otomobil hırsızlığına karıştığını belirledi. Çalışma başlatan polis, yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından, Aydın merkez, İncirliova, Germencik, Nazilli, Didim, Kuşadası ve Söke ilçeleri ile İzmir'de çeşitli tarihlerde 43 otomobili çalan şebekeyi deşifre etti. Çete üyelerinin adreslerini belirleyen polis, sabah saat 06.00 sıralarında çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Çete lideri olduğu belirtilen T.A. (35) İncirliova İlçesi'ndeki evinde yakalandı. Operasyon kapsamında, E.E., B.C., T.K., M.A., A.A., Ş.B., Y.O., İ.S., G.Ü., Ü.P., M.Ç., H.M., G.G., M.Ç. ve C.Y. de gözaltına alındı.

İKİ POLİS MEMURUNUN OTOMOBİLİNİ DE ÇALMIŞLAR

Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 42 otomobil, 90 otomobil ruhsatı, 1 ruhsatsız tabanca, 19 kök hint keneviri, 36 otomobil plakası, 36 motor-şase numarası etiketi, 4 takım şase değiştirmede kullanılan numaratör, 9 motor bloğu ve çok sayıda otomobil parçası ele geçirildi. Çete üyelerinin 2 polise ait otomobili de çaldıkları tespit edildi. Zanlıların sorgularının sürdüğü ifade edildi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlık Şebekesine Ağır Darbe - Son Dakika


Advertisement