Hırsızlık Yapacakları Evlerin Krokisini Çıkartmışlar - Son Dakika
Güncel

Hırsızlık Yapacakları Evlerin Krokisini Çıkartmışlar

Hırsızlık Yapacakları Evlerin Krokisini Çıkartmışlar

Samsun'da 9 evden yaklaşık 40 bin TL değerinde altın ve elektronik malzeme çaldıkları iddia edilen 23 yaşındaki Soner Ö.ve 19 yaşındaki Mehmet Olcay T.ile yaşları 17 olan T.Ö., A.A.ve M.K.polis tarafından yakalandı.

26.01.2013 14:30

Samsun'da 9 evden yaklaşık 40 bin TL değerinde altın ve elektronik malzeme çaldıkları iddia edilen 23 yaşındaki Soner Ö. ve 19 yaşındaki Mehmet Olcay T. ile yaşları 17 olan T.Ö., A.A. ve M.K. polis tarafından yakalandı. Zanlıların yapılan üst aramasında hırsızlık için girecekleri evlerin krokisi bulundu.

Olay Liman Mahallesi'nde 3 gün önce meydana geldi. İddiaya göre 36 yaşındaki kuyumcu Yılmaz Karataş'ın evinin kapısını kırıp içeri giren kişi veya kişiler 2 altın bileklik, 2 küpe, 5 çeyrek altın, 2 fotoğraf makinesi, 1 cep telefonu ve 100 dolar parayı çalarak kayıplara karıştı. Ev sahibinin şikayetinin ardından polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma sırasında bir kişi, evinin altında kedileri için yaptığı barınakta içinde kol saati ve çok sayıda altın yüzük, altın bileklik, altın bilezik bulunan bir torba bulup polise teslim etti. Bu gelişmenin ardından polis yaptığı soruşturmada Yılmaz Karataş'ın evinden hırsızlık yapan T.Ö., A.A., M.K., Soner Ö. ve Muhammet Olcay T.'yi yapılan ihbar sonucu yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlıların yapılan sorgulaması sırasında İlkadım İlçesi ile Atakum İlçesi'nde 8 eve girerek yaklaşık 40 bin TL değerinde altın, elektronik malzeme ve cep telefonu hırsızlığını gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Vatandaş tarafından torba içinde bulunup polise teslim edilen altınların da zanlıların çaldıktan sonra sakladıkları malzemeler olduğu ortaya çıktı.

Yapılan üst aramasında ise zanlıların hırsızlık için girdikleri ve girmeyi planladıkları evlerin krokisi bulundu. Polise ifade veren T.Ö. suçlamaları kabul etti. Soruşturma sürüyor. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlık Yapacakları Evlerin Krokisini Çıkartmışlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement