Hollanda'da "Benimle Oynar Mısın?" Filmi Özel Gösterimi - Son Dakika
Güncel

Hollanda'da "Benimle Oynar Mısın?" Filmi Özel Gösterimi

Hollanda\'da "Benimle Oynar Mısın?" Filmi Özel Gösterimi

Beşiktaş taraftarları sinema salonunu tezahüratlarla stada çevirdi Rotterdam’daki özel gösterime filmin oyuncuları Eyşan Özhim ve Ünal Silver de katıldı.

20.01.2014 01:15

Hollanda'da yaşayan Beşiktaş taraftarları, "Benimle oynar mısın?" filmini kendileri için düzenlenen özel gösterimde izledi.

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği'nin yeni yıl resepsiyonu dolayısıyla Rotterdam'daki Pathe sinema salonunda düzenlediği özel gösterime, filmin oyuncuları Eyşan Özhim ve Ünal Silver de katıldı.

Siyah-beyaz formaları ve bayraklarıyla sinema salonuna gelen Beşiktaşlı taraftalar, filmi kendilerine has tezahüratlarla izledi. Taraftarlar yoğun ilgi gösterdikleri filmin oyuncularıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Gösterimden önce bir konuşma yapan Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları, Beşiktaş taraftar sevgisini konu alan filmin Avrupa'da ilk kez Hollanda'da seyirciyle buluştuğunu söyledi.

Yaklaşık 7 yıldır başkanlığını yaptığı derneğin şimdiye kadar birçok etkinliğe imza attığını ama ilk kez bir sinemada resepsiyon düzenlediklerini kaydeden Torunoğulları, Beşiktaşlılık ruhunu yurtdışında canlı tutmak için çaba harcadıklarını dile getirdi.

Filmin başrol oyuncusu Eyşan Özhim ise Hollanda'da Beşiktaş taraftarıyla bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu söyledi.

Kendisine hediye edilen Beşiktaş formasını giyen Özhim, filmin sonunda hayranlarının sorularını yanıtladı. - Hollanda

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hollanda'da 'Benimle Oynar Mısın?' Filmi Özel Gösterimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement