Hollandalı Şampiyon Cimnastikçi Olimpiyata Bolu'da Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Hollandalı Şampiyon Cimnastikçi Olimpiyata Bolu'da Hazırlanıyor

Hollandalı Şampiyon Cimnastikçi Olimpiyata Bolu\'da Hazırlanıyor

Hollandalı şampiyon cimnastikçi olimpiyata Bolu'da hazırlanıyorOlimpiyat şampiyonu Hollandalı milli cimnastikçi Epke Zonderland, Ağustos ayında yapılacak Rio Olimpiyatları'na, Bolu'da Türk milli takımı ile antrenman yaparak hazırlanıyor.

18.05.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollandalı şampiyon cimnastikçi olimpiyata Bolu'da hazırlanıyor

Olimpiyat şampiyonu Hollandalı milli cimnastikçi Epke Zonderland, Ağustos ayında yapılacak Rio Olimpiyatları'na, Bolu'da Türk milli takımı ile antrenman yaparak hazırlanıyor.

Hollandalı ünlü cimnastikçi Epke Zonderland, antrenörü ve takım arkadaşıyla birlikte Karaçayır Spor Kompleksi içerisinde yer alan şampiyon sporcuların yetiştiği Murat Canbaş Cimnastik Salonu'nda 1 haftalık kampa girdi. Rio Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek milli cimnastikçi 23 yaşındaki Ferhat Arıcan da olimpiyat öncesi bu ay İsviçre'nin Bern kentinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na Ümit Şamiloğlu ile birlikte hazırlanıyor. Olimpiyatta birbirlerine rakip olacak Zonderland ve Arıcan, antrenörleri eşliğinde zaman zaman birlikte antrenman yaparak çalışmalarını sürdürüyor.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, milli sporcuları ziyaret ederek başarı diledi. Bolu'nun havasının antrenman için çok ideal olduğunu belirten Zonderland, Gerçekten çok temiz bir havası var. Türk Milli Takımı da Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyor. Ben de onlarla birlikte hazırlanmak istedim. Benim antrenmanda çalıştığım arkadaşlarım aynı zamanda rakiplerim. Onlarla birlikte çalışmak çok keyif verici. Şu anda olimpiyatlar için çok zor bir seri hazırlıyorum. Bu seriyi en iyi şekilde yapmayı hedefliyorum. Geçen sefer 1'inci oldum. İlk 3'te olmayı hedefliyorum. Türk cimnastiği yüksek bir seviyede şu anda. Benim Türk rakiplerim gerçekten çok başarılı. Onlarla burada çalışmak çok güzel diye konuştu.

İki hafta önce Rio Olimpiyatları'na katılmaya hak kazandığını açıklayan Ferhat Arıcan ise Şimdi önümde Avrupa Şampiyonası gibi önemli bir yarışma var. Geçen yıl bu yarışmada finalist olmuştum. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hedefimiz madalya ile dönmek. Bizim için çok önemli bir yarışma şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz da Bolu'yu spor merkezi haline dönüştürmeye çalıştıklarını söyleyerek, Bir süre sonra Bolu yapılan spor tesislerinin tamamlanmasının ardından bir cazibe merkezi haline gelecek. Futbolda Antalya'ya kampa giden takımlar Bolu'yu da tercih eder hale gelecekler. Bolu bir spor cazibe merkezi olacak ifadelerini kullandı.

Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Avrupa Şampiyonası'nda çok sayıda madalya beklediklerini söyledi. Çelen, Avrupa ve olimpiyat şampiyonu Hollandalı sporcunun da buraya gelmiş olması Bolu'nun tanıtımını sağlayacak. Tüm dünya cimnastikçilerinin buraya gelmesi için güzel dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hollandalı Şampiyon Cimnastikçi Olimpiyata Bolu'da Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement