"Hot Rod Tour" Tuzla'da Başlıyor - Son Dakika
Güncel

"Hot Rod Tour" Tuzla'da Başlıyor

"Hot Rod Tour" Tuzla\'da Başlıyor

Yurtdışında birçok ülkede büyük ilgi toplayan Hot Rod Tour, Türkiye'de ilk defa Sportif Motor Sporları tarafından İstanbul'da gerçekleştiriliyor.

17.11.2012 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurtdışında birçok ülkede büyük ilgi toplayan Hot Rod Tour, Türkiye'de ilk defa Sportif Motor Sporları tarafından İstanbul'da gerçekleştiriliyor.

Tuzla'da yapımı devam eden Şelale Park'ta cemiyet hayatının ünlü simalarını bir araya getirecek olan, Hot Rod Tour etkinliğine 1955-1975 model arası yaklaşık 30 Amerikan arabası ve 100 kişi katılacak.

Katılımcılar arasında Cengiz Artam, Ekrem Vardar, Ali Vardar, Gökhan Arsoy, Taylan Kümeli, Alpay Günaydın, Neslihan Kozanoğlu, Başar Kozanoğlu, Melisa Çakarlar, Turgay Sancaktaroğlu, Tolga Savacı, Nermin Bezmen, Ali Kuranel, Serdar-Figen Özer çiftinin de yer alacağı Top Wheels - Hot Rod Tour, Amerikan otomobil sevdalılarının hobilerini sevdikleri ile paylaştıkları en keyifli organizasyonlardan biri olacak. Araçlar arasında Chevrolet Corvette, Chevrolet Impala, Chevrolet Camaro, AC Cobra, Ford Mustang, Pontiac Firebird, Rambler Hot Rod ve Dodge Challenger'lar yer alacak.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile katılımcılar, Şelale Park'taki Otomobil Müzesi'nin temel atma törenini de gerçekleştirecek. Temel atma töreni sonrasında Jimmy Joker Coffee'nin kahvaltısı ile start alacak katılımcılar, Bağdat Caddesi, Boğaziçi Köprüsü, Maslak ve Baltalimanı güzergahında yol alacaklar. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Hot Rod Tour' Tuzla'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement