Hüner Coşkuner Gebzelileri Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Hüner Coşkuner Gebzelileri Coşturdu

Hüner Coşkuner Gebzelileri Coşturdu

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'ndeki konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

15.12.2011 14:15  Güncelleme: 15:26

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat Günleri önceki akşam (Çarşamba)muhteşem bir konsere daha evsahipliği yaptı. Türk Sanat Müziği'nin ünlü sesi Hüner Coşkuner Gebze'de sevenleri ile buluştu. Gebzelilerden gördüğü ilgi nedeniyle oldukça mutlu olan sanatçı, "Gebze halkının sanata ve sanatçıya olan ilgisi beni çok etkiledi. Sanat müziğimize ve onun icracılarına gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum" dedi.

"SAFALAR GETİRDİNİZ"

Hüner Coşkuner konserde yaklaşık iki saate yakın sahnede kaldı. Sanatçı konsere "Safalar getirdiniz" şarkısıyla başlayarak izleyicilerini selamladı. Güzel sesi ve sempatik tavırlarıyla gönüllere taht kuran Coşkuner, sevenlerinden gelen istekleri de geri çevirmedi. Gelen tüm istek şarkıları büyük bir keyifle okuyan sanatçı, "Siz de bu coşku oldukça insan sabaha kadar şarkı söyler" şeklinde konuştu.

GEBZELİLERE ANLAMLI TEŞEKKÜR

Gebzelilerin konsere olan ilgisi ise sanatçıyı oldukça memnun etti. Sahneden sevenlerine teşekkür eden Coşkuner, ""Gebze halkının sanata ve sanatçıya olan ilgisi beni çok etkiledi. Sanat müziğimize ve onun icracılarına gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum" dedi.

COŞKUNER'E TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ

Konserin sonunda Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti. Hüner Coşkuner de kendisini Gebzelilerle buluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, yeniden birlikte olma istediğini dile getirdi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Gebzeliler büyük ilgi gösterdi. Yoğun ilgi nedeniyle çok sayıda vatandaş konseri merdivenlerden izlemek zorunda kaldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hüner Coşkuner Gebzelileri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement