Husunlu Mahallesi Gönül Sofrası'nda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Husunlu Mahallesi Gönül Sofrası'nda Buluştu

Husunlu Mahallesi Gönül Sofrası\'nda Buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin her akşam ayrı bir mahallede kurduğu Gönül Sofrası, bu gecede Husunlu Mahallesi sakinlerini aynı sofrada buluşturdu.

16.05.2019 08:33  Güncelleme: 08:34

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Ankara'da şehrimiz için önemli yatırımların görüşüleceği bir toplantıda yer almasından dolayı katılamadığı programda Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Sabri Çınar Husunlu Mahallesi sakinleri ile tek tek görüşüp Ramazan-ı Şerif'lerini tebrik etti.

CE-KA Yapı İnşaat Sahibi Cemal Kaya tarafından finanse edilen Gönül Sofrası'nın Husunlu Mahallesi durağında dualarla oruçların açılmasının ardından Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Sabri Çınar, Husunlu Mahallesi Muhtarı Burhan Güner ile birlikte vatandaşlara seslendi.

ÇINAR: "İFTAR PROGRAMINI YAPARKEN BAŞKANIMIZ ÖZELLİKLE HUSUNLU MAHALLESİ'NDE İFTAR OLMASINI İSTEDİ"

Başkan Yüksel'in Gönül Sofrası'na katılamamasının sebebini açıklayarak sözlerine başlayan Çınar; "Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel'in şehrimiz için acilen Ankara'da bir toplantıya katılması gerektiği için bu akşam sizlerle beraber olamadı. İftar programını yaparken özellikle Husunlu Mahallesi'nde iftar olmasını başkanımız bizzat istedi. Geçtiğimiz yıllarda da burada iftar olmamış. Husunlu Mahallesi bizlere fazlasıyla sahip çıktı. Biz de Husunlu Mahallemizdeki dostlarımızı, vatandaşlarımızı unutmayalım orada güzel bir iftar geçirelim dedik. Ona nasip olmadı ancak sizlere selamlarını söyleyip, en kısa zamanda Husunlu'ya gelip sizlerle görüşeceğini iletmemi istedi." dedi.

"İŞADAMLARIMIZ DA VATANDAŞLARIMIZ DA GÖNÜL SOFRALARIMIZA SAHİP ÇIKIYOR"

Gönül Sofraları ile sözlerine devam eden Sabri Çınar; "Süleymanpaşa Belediyesi olarak ramazan ayı için her gün ayrı bir mahallemizde iftar organizasyonu yapıyoruz. Ramazanın sonuna geldiğimizde de yaklaşık 50 bin vatandaşımızı Gönül Sofrası'nda buluşturmuş olacağız. Kadir Gecesi'nde de sahilimizde 8 bin kişilik iftar düşünüyoruz. Tekirdağ'ın önde gelen iş adamları iftarlarımızı finanse ederek vatandaşlarımız ise oruçlarını bizlerle birlikte açarak Gönül sofralarına sahip çıkıyor. Her mahallede geçmiş yıllarda verilen iftarlara göre neredeyse %40lık bir fazla katılım oldu. Bu da bizim bereketimiz. Rabbimize şükürler olsun ki güzel bir ramazan geçiriyoruz. İnşallah bütün ramazanlarımız böyle olur." diye konuştu.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Sabri Çınar, "Hayırlı Ramazanlar" diyerek sözlerini tamamlarken program Osmanlı macunu, pamuk şekeri ve şerbet ikramı ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Husunlu Mahallesi Gönül Sofrası'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement