Huzurevi Sakinleri Hanönü İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Huzurevi Sakinleri Hanönü İlçesini Ziyaret Etti

Kastamonu Huzurevi sakinleri, Hanönü ilçesini ziyaret etti.

05.07.2018 18:00

Kastamonu Huzurevi sakinleri, Hanönü ilçesini ziyaret etti.

Kastamonu Huzurevinin sakinleri, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar'ın davetlisi olarak ilçeye konuk oldu.

Uçar tarafından karşılanan huzurevi sakinleri, aralarında ilçenin adını da aldığı Tarihi Han'ın da bulunduğu kültürel yerleri gezdi.

Konuklarına ev sahipliği yapan Uçar, Kastamonu Huzurevinde kalan Hanönülü Şehit Jandarma Er Erkan Bakırcı'nın annesi Zefure Bakırcı'nın da hasret gidermesi için tüm huzurevi sakinlerini Hanönü ilçesine davet ettiğini belirterek, "Zefure Annemizin Hanönü ilçesini ve evini ne kadar özlediğini biliyorum. Huzurevi ziyaretlerimde Hanönü ilçesini, evini, komşularını çok özlediğini söylüyordu." ifadesini kullandı.

Uçar, huzurevi sakinlerini, Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli'nin doğum yeri olan Hanönü'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Huzurevi Sakinleri Hanönü İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement