İngiliz Oyuncu Bale: Hz. Musa Şizofrendi - Son Dakika
Güncel

İngiliz Oyuncu Bale: Hz. Musa Şizofrendi

Hz. Musa'nın hayatını konu alan filmin başrol oyuncusu Christian Bale, Hz. Musa hakkında "Sanırım şizofren ve oldukça barbar bir kişiymiş" dedi.

28.10.2014 12:30  Güncelleme: 15:20

Hz. Musa'nın hayatını konu alan filmin başrol oyuncusu Christian Bale, Hz. Musa'nın barbar ve şizofren bir karakter oldugunu söyledi. Bale'in açıklamaları tepki çekti.

İngiliz oyuncu Christian Bale, yeni filminde canlandırdığı Hz. Musa hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ŞİZOFREN VE OLDUKÇA ŞİZOFREN BİR KİŞİYMİŞ"

Hz. Musa'nın hayatını konu alan 'Exodus: Gods and Kings' isimli filmin başrol oyuncusu, canladırdığı karakter hakkında "Sanırım şizofren ve oldukça barbar bir kişiymiş" yorumunda bulundu.

ABD'Lİ YAZARDAN CEHALET ELEŞTİRİSİ

Bale'in geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir röportajında yaptığı açıklamalar tepkileri de beraberinde getirdi. Bale'e tepki gösteren ABD'li yazar Brian Godawa, "Umarım bu açıklama filmin değil Bale'in cehaletinden kaynaklanıyordur" yorumunda bulundu.

SENARYO İNCİL'LE PARALEL İSE İZLEYECEKLER

Yapılan bir ankete göre, ABD'lilerin yüzde 74'ü İncil ile paralel bir senaryoya sahip olması durumunda filme gideceklerini belirtti.

TÜRKİYE'DE 12 ARALIK'TA VİZYONDA

Ridley Scott'un yönettiği filmde Bale'e Joel Edgerton, Ben Kingsley ve Aaron Paul gibi isimler eşlik ediyor. Film, Türkiye'de 12 Aralık'ta seyirciyle buluşacak. Bale'in bu açıklamalarının gişedeki yansımasının nasıl olacağı merakla bekleniyor.

Christian Bale, Batman gibi oldukça yüksek bütçeli filmlerde rol almıştı.

İngiliz Oyuncu Bale: Hz. Musa Şizofrendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İngiliz Oyuncu Bale: Hz. Musa Şizofrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • UYARI: YÜCE ALLAHIN GÖNDERMİŞ OLDUĞU PEYGABERE LAF SÖYLEMEK SANAMI KALDI DEYYUS. SEN GİT ŞEYTANINLA UĞRAŞ. 14 3 Yanıtla
  • FİRAVUN: FİRAVUN'UN TORUNLARINDAN BİRİ. 15 1 Yanıtla
  • ASIL: ASIL ŞİZOFREN SENSİN. ALLAH BELANI VERSİN SENİN. HAZRETİ MUSA'YA KURBAN OL. 10 5 Yanıtla
  • yasin: gönül gözü kör olan hiç bi sey göremez ama hiç bi sey 10 2 Yanıtla
  • devrim kara: Şizofren ve barbar birileri varsa o da İngilizlerdir. . . 10 2 Yanıtla
  • Seyyah: Bu adamın bu yorumu yapması saygısızlık ve kendi cahilli. . . Ama belli ki filmin senaristleri de Hz Musa'nın hayatını saptırarak anlatmış. . Bale de onlardan etkilenip yorum yapmış gibi geldi bana. . . 6 2 Yanıtla
  • EBU ZINDIK ANTİ HIRZANİ ADOLF HİTLER: sayın bale çakiiim mi sana bi vole ? belki yamuğun düzelir uluyan sesin de kesilir peygamberlere laf söyleyecek kadar beyni dumura uğramış üçüncü mevki hıyar seni . . selam eder gözlerinden severim posta posta hemi ? 1 1 Yanıtla

Advertisement