İbrahim Ethem Can Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

İbrahim Ethem Can Seçim Sonuçları

İbrahim Ethem Can Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Adana Çukurova belediye başkan adayı olan İbrahim Ethem Can isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 14:59

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Adana Çukurova belediye başkan adayı olan İbrahim Ethem Can isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Adana Çukurova ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan İbrahim Ethem Can isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Adana Çukurova adayı İbrahim Ethem Can kimdir? Saadet Partisi Adana Çukurova adayı İbrahim Ethem Can yüzde kaç oy aldı?

İbrahim Ethem Can Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Adana Çukurova belediye başkan adayı olarak gösterilen İbrahim Ethem Can Çukurova ilçesinde % 1,88 oranında oy almıştır. Çukurova ilçesinde % 1,88 oranında oy olan İbrahim Ethem Can adlı Saadet Partisi adayı toplamda 4.050 adet oy sayısına ulaştı.

İbrahim Ethem Can Kimdir?

İbrahim Ethem Can Seçim Sonuçları

İbrahim Ethem Can, 27 Mart 1991 tarihinde Kozan'da doğdu. Ramazan Atıl Lisesi Mezunu olan İbrahim Ethem Can, Hatay Mustafa Kemal Universitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden 2015 yılında mezun oldu. 2016 yılından bu yana, kurucusu olduğu Ektem Mühendislikte iş hayatını sürdürmekte olan İbrahim Ethem Can, TEKDER Adana şube başkanlığı görevini de üstlenmektedir.

Adana Çukurova ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel İbrahim Ethem Can Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement