İdlib'de Rusya, Esed rejimi ve İran destekli grupların saldırılarına ara vermesine rağmen Türkiye... - Son Dakika
Güncel

İdlib'de Rusya, Esed rejimi ve İran destekli grupların saldırılarına ara vermesine rağmen Türkiye...

İdlib\'de Rusya, Esed rejimi ve İran destekli grupların saldırılarına ara vermesine rağmen Türkiye...

İdlib'de Rusya, Esed rejimi ve İran destekli grupların saldırılarına ara vermesine rağmen Türkiye sınırına son 3 günde 47 bin sivil daha göç etti.

28.12.2019 13:32

İdlib'de Rusya, Esed rejimi ve İran destekli grupların saldırılarına ara vermesine rağmen Türkiye sınırına son 3 günde 47 bin sivil daha göç etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İdlib'de Rusya, Esed rejimi ve İran destekli grupların saldırılarına ara vermesine rağmen Türkiye... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement