65 Yaşındaki Hastanın İdrar Kesesinden Yumurtadan Büyük Taş Çıktı - Son Dakika
Güncel

65 Yaşındaki Hastanın İdrar Kesesinden Yumurtadan Büyük Taş Çıktı

65 Yaşındaki Hastanın İdrar Kesesinden Yumurtadan Büyük Taş Çıktı

Zonguldak'ta 65 yaşındaki hastanın idrar kesesinde saptanan 167 gram ağırlığıdaki taş operasyonla çıkarıldı.

18.11.2015 14:03  Güncelleme: 15:09

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde oturan 65 yaşındaki İsmail Sarıbaş'ın idrar kesesinde saptanan 167 gram ağırlığıdaki taş operasyonla çıkarıldı.

DOKTOR BİLE ŞAŞIRDI

Çaycuma Devlet Hastanesi'ne karın altı bölgesinde ağrı şikayetiyle başvuran İsmail Sarıbaş'ın idrar kesesinde taş tespit edildi. Taş, iki saat süren operasyonla çıkarıldı. 167 gram ağırlığındaki taş, operasyonu yapan üroloji uzmanı Dr. Ahmet Fevzi Kuru'yu bile şaşırttı.

"MESLEK HAYATIMDA DAHA ÖNCE BÖYLE BİR AMELİYAT GERÇEKLEŞTİRMEDİM"

16 yıllık uzmanlık hayatında böyle bir vaka ile ikinci kez karşılaştığını belirten Dr. Kuru, "Şu an hastamızın sağlık durumu oldukça iyi. Birkaç gün sonra taburcu etmeyi planlıyoruz. Çok nadir görülen bir vaka. Taş büyümüş. Yumurtadan biraz daha büyük. Meslek hayatımda daha önce böyle bir ameliyat gerçekleştirmiştim. Bu ikinci oldu" dedi.

"AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

İsmail Sarıbaş ise "Ameliyat olmayı düşünmüyordum. Doktorum, taşın büyük olduğunu, ameliyatın gerekli olduğunu söyleyince karar verdim. Şu an hiç ağrım yok. Hocam beni bu dertten kurtardı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 65 Yaşındaki Hastanın İdrar Kesesinden Yumurtadan Büyük Taş Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cilesiz67: Doktorumuz Zonguldak Caycuma ilce hastanesinde gorevine devam etmekte olup alaninda gayet basarilidir . Elinize saglik sayın hocam Allah basarilarinizin devamini nasip etsin sifa veren elleriniz dert gormesin 1 0 Yanıtla

Advertisement