İDSO, DenizBank Konserleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde konser verecek - Son Dakika
Güncel

İDSO, DenizBank Konserleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde konser verecek

İDSO, DenizBank Konserleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi\'nde konser verecek

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, 12 Mayıs'ta Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu'nda konser verecek. Konserde, Zürih Tonhalle Orkestrası'nın ikinci başkemancısı Alican Süner, şef Alessandro Cedrone yönetimindeki orkestraya eşlik edecek. Konserde, Johannes Brahms'ın tek keman konçertosu olan Re Majör Keman Konçertosu, Maurice Ravel'in Kaz Ana Süiti ve Rimski-Korsakov'un İspanyol Kapriçyosu yorumlanacak.

09.05.2023 14:48

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO), DenizBank konserleri kapsamında 12 Mayıs'ta Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu'nda konser verecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, şef Alessandro Cedrone yönetimindeki orkestraya, yetenekli genç keman sanatçısı, Zürih Tonhalle Orkestrası'nın ikinci başkemancısı Alican Süner eşlik edecek.

Konserde, Johannes??????? Brahms'ın tek keman konçertosu olan ve keman repertuvarının önemli parçalarından biri haline gelen "Re Majör Keman Konçertosu", Maurice Ravel'in masal diyarlarından beş küçük öyküyü işlediği "Kaz Ana Süiti" ve Rimski-Korsakov'un İspanyol ezgi ve dans ritimlerinin dolup taştığı canlı bir parçası olan "İspanyol Kapriçyosu" yorumlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İDSO, DenizBank Konserleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde konser verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement