Iğdır Müftülüğü Personeli ve Aileleri Dayanışma Pikniğinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Iğdır Müftülüğü Personeli ve Aileleri Dayanışma Pikniğinde Buluştu

Iğdır Müftülüğü Personeli ve Aileleri Dayanışma Pikniğinde Buluştu

Iğdır Müftülüğü Ramazan ayı öncesi personelini aileleriyle beraber piknikte buluşturdu.

19.07.2012 10:39

Ramazan ayı öncesinde hizmet birliğini sağlamak, verimliliği artırmak, personel arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla Müftülüğün bütün personeli aileleriyle birlikte piknikte bir araya geldiler.

Iğdır Kent Ormanında düzenlenen buluşmaya Iğdır Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek'te katıldılar.

İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, yaptığı açılış konuşmasında Ramazan ayında görevlilerimizin gönüllerinin Cami kapısı gibi açık, düşünce ve hizmet heyecanlarının minarelerden yükselen ezanlar gibi yüksek, kucaklayıcı ve umut verici olmaları gerektiğini söyledi.

Vali Amir Çiçek'ise yaptığı konuşmada, Toplumun ihtiyaç duyduğu sevgiyi, birliği kardeşliği din görevlilerimizin kazandırabileceklerini umut ettiğini bunun için de önce kendi aileleriyle, meslektaşlarıyla ve toplum ile sevgiyi, bilgiyi, eğitimi, kucaklayıcılığı gerçekleştirmek gerekir.

Bugün din görevlilerinin kaynaşma ve dayanışması için yapılan programın çok önemli olduğunu, Ramazan ayında yapılacak hizmetlere hız kazandıracağını söyleyerek bütün görevlilerin katılımından dolayı memnuniyetini ifade ederek, bütün görevliler ve aileleriyle tek tek ilgilenerek hatırlarını sordu.

Vali Çiçek, İlimiz Merkez Kur'an Kursu Öğretici Musa Çelik'i Diyanet İşleri Başkanlığının yurt dışı görevlendirmesi ile ayrılacağından ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi ile taltif etti.

Yapılan ikramın ardından Müftülük personeli ve aileleri geç saatlere kadar piknik yaptılar.

Programa başka kurumlarda çalışan Müftülük personelinin eşleri de katıldılar. Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Osman Bilgen, Caferilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü-İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Yusuf Macit, Yard. Doç. Dr. Abdullah Poş, Araştırma Görevlisi İlyas Altuner, Karakoyunlu İlçe Vaizi Abdulmetin Yalçın, Dini Alim Zeki Tümay, Kur'an Kursu Öğreticileri ve bazı vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Iğdır Müftülüğü Personeli ve Aileleri Dayanışma Pikniğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement